KSS'ye güvenli alan anlaşması

DTSO, Küçük Sanayi Sitesi güvenli alana taşınmalı

Haberler 30.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya ve DESOB Bakan Alican Ebedinolu, 24 Mart 2022de 3. Sanayi Sitesinde yaanan oksijen tüpü patlamasna ilikin kazalarn önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alnmas ve Küçük Sanayi Sitesi (KSS) çok daha güvenli alanlara tanmas gerektiini söyledi.

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odas Birlii (DESOB) Bakan Alican Ebedinolu, 1nci, 2nci ve 4ncü Küçük Sanayi Sitesi Bakanlar, 24 Mart 2022 tarihinde 3.Sanayi Sitesinde oksijen tüpü patlamas nedeniyle yaralanan içilere, esnafa ve 3.KSS Yönetimine geçmi olsun ziyaretinde bulundu.

GÜVENL ALANA TAINSIN

Burada konuan DTSO Bakan Mehmet Kaya,3. Sanayi Sitesinde yaanan kazada hayatn kaybeden vatandan ailesine basal dileinde bulundu. Kaya, Kazada yaralanan esnaf kardelerimize ve KSS yönetimine geçmi olsun. Benzer kazalarn yeniden yaanmamas, çok daha kötü tablolar ile karlamamak için hepimizin gerekli tedbirleri almas elzemdir. KSSlerde can ve mal güvenlii öncelikli hedefimiz olmal dedi.

Ana Sayfaya Git