Kübra nerde?

Kübra'nın annesi Rahime Özdemir, kızının alıkonulduğunu ya da başına bir şey geldiğini düşündüğünü söyledi. 17 gündür kızından haber alamayan Kübra'nın ailesi, dün Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Merkezi'ne başvurdu. Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Diyarbakır'da yaşayan ve kendisinden 17 gündür haber alınamayan 22 yaşındaki Kübra Ekin'in ailesi soruşturmanın etkin yürütülmesi ve dosyanın takipçisi olmamız için merkezimize bugün başvuru yapmıştır. Kübra Ekin'in bir an önce bulunması için konunun takipçisi olacağız" denildi.

Haberler 30.11.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kendisinden 17 gündür haber alnamayan Kübra Ekinin (22) ailesi, soruturmann etkin yürütülmesi ve dosyann takipçisi olmas için Diyarbakr Barosu Kadn Haklar Merkezine bavurdu.

Balar ilçesi Baclar Mahallesinde annesi Rahime Özdemir ile birlikte yaayan Kübra Ekin, 17 gün önce alveri için evden çkt. Akam eve dönmeyen Kübra Özdemir, bir gün sonra annesini arayp, geleceini söyledi. Ancak bu saatten sonra Ekinin cep telefonu kapand. Kzna ulaamayan Rahime Özdemir, polise bavurdu. Polis, Kübra Ekini bulmak için çalma balatt.

ALES, DYARBAKIR BAROSUNA BAVURDU

Kübrann annesi Rahime Özdemir, kznn alkonulduunu ya da bana bir ey geldiini düündüünü söyledi. 17 gündür kzndan haber alamayan Kübrann ailesi, dün Diyarbakr Barosu Kadn Haklar Merkezine bavurdu. Diyarbakr Barosu Kadn Haklar Merkezi tarafndan yaplan yazl açklamada, Diyarbakrda yaayan ve kendisinden 17 gündür haber alnamayan 22 yandaki Kübra Ekinin ailesi soruturmann etkin yürütülmesi ve dosyann takipçisi olmamz için merkezimize bugün(dün) bavuru yapmtr. Kübra Ekinin bir an önce bulunmas için konunun takipçisi olacaz denildi.

6 AY ÖNCE SALDIRIYA URAMITI

Kübra Ekin, mays aynda Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesinde marketten ekmek alp dönerken kimlii belirsiz kiinin saldrsna uramt. Mahallelinin müdahalesi sonucu üpheli kaçarken, Kübra Ekinin iki dii krlm, sa elinin bilei incinmiti. Polis olay sorutururken, faili ise halen bulunamad.

Ana Sayfaya Git