Kübra'yı kim, neden vurdu?

Kübra sokakta dövülüp, dişi kırıldı; 'kıyafetim nedeniyle' saldırıya uğradım iddiasında bulundu.

Haberler 02.06.2021 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda 21 yandaki Kübra E. marketten ekmek alp dönerken kimlii belirsiz kiinin saldrsna urad. ki dii krlan, sa el bilei çkan Kübra E., darp raporu alp ikayetçi oldu. Olay srasnda üzerinde eofman bulunduunu belirten Kübra E., kyafeti nedeniyle saldrya uradn iddia etmesi ise dikkat çekti.

EVE DÖNERKEN DARP EDLD

Olay, cumartesi günü merkez Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesinde meydana geldi. Medikal estetik akademisinde stajyerlik yapan Kübra E., marketten ekmek alp dönerken kimlii belirsiz kiinin saldrsna urad. Kübra E.nin çlklarn duyan mahalleli olaya müdahale etti. hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. ki d krlan, sa el bilei çkan Kübra E., hastanedeki tedavisinin ardndan darp raporu alp, üpheliden ikayetçi oldu.

KIYAFETN ÖNE SÜRDÜ

Olay srasnda üzerinde eofman ve krmz bir ceket olduunu belirtip, kyafeti nedeniyle saldrya uradn iddia eden Kübra E., Cumartesi günü kstlama saatlerinde ekmek almaya inmitim, geri dönerken elimde poetle telefonla urayordum, bir anda darbe aldm, oka girdim, ne olduunu anlamaya çalyordum. Adamn suratna bakyorum ama oktaym, anlamyorum. Saçm çekince oktan çktm, kendimi savunmaya çaltm. Ben baryorum etraftaki insanlar ayrsnlar diye, kimse ayrmad. Aln unu diye bardm, nasl aldlar onu da hatrlamyorum. En son gördüümde duvar kenarnda bekliyordu, ben de köede durdum, 746nc Sokakt hiç unutmuyorum. Ben de elimdeki telefonla delil olsun diye peinden gidip görüntüsünü almaya çaltm, ara sokakta bir anda kayboldu. Daha sonra çevredekiler gelip yardm ettiler, su verdiler bana. Polisi bile kendim aradm, oradaki kimse aramad, alayarak polisi aradm, beni sakinletirmeye çaltlar dedi.

POLSE KAYETç OLDU

Psikolojisinin bozulduunu belirtip, saldrgann yakalanmasn isteyen Kübra E., Yaralar iyileir ama ben sürekli o olay düünüyorum, dar çkarken her an bir yerden darbe gelecek mi diye tetikteyim sürekli. Erkek kardeime sürekli beraber çkalm diyorum. Bugün bile ie geldim ama eve nasl gideceim onu düünüyorum diye konutu.

Kübra E.nin eitim gördüü kurumun sahibi Sadk Özgececi ise, Bu saldry knyorum. Baka arkadalarmza böyle bir zarar gelmesin istiyoruz. Biz kzlarmza, kadnlarmza bir i imkan salamak için eitim veriyoruz. Böyle bir eyi kabul etmiyoruz kesinlikle ifadelerini kulland.

Polis, üphelinin yakalanmas için çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git