Küçüğü oyaladı, büyüğü çaldı

2 kişiden biri mağaza görevlisini oyalarken, diğeri de kasa üzerinde bulunan cep telefonunu çaldı.

Haberler 28.01.2022 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda, giyim maazasna giren 2 kiiden biri maaza görevlisini oyalarken, dieri de kasa üzerinde bulunan cep telefonunu çald. Hrszlk an güvenlik kamerasna anbean yansd.

Olay, Diyarbakr merkez Sur ilçesinde tekstil ürünleri satan bir i yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, giyim maazasna giren biri ya küçük 2 kii, elbise almak bahanesiyle iyerinde görevli olan Kader Aruku oyalayarak kasann üstündeki cep telefonunu çald. Bir süre sonra telefonunun olmadn fark eden Aruk, güvenlik kameras görüntülerini inceledi. Hrszlarn müteri klnda gelen kiiler olduunu tespit ederek polis ekiplerine haber verdi.

Küçüü oyalad, büyüü çald

Hrszlarn önce kendisini kyafet sormak bahanesiyle oyaladn, daha sonra kasann üzerindeki telefonunun çaldn belirten Aruk, Sabah dükkan açtm, sonra iki kii geldi müteri sandm. Bana ürünleri sordular, gösterdim. Biri yaça büyüktü, dieri daha küçüktü. Bir müddet bakndktan sonra gittiler. Kasann üzerindeki telefonumu almak isterken, olmadn fark ettim. Hemen güvenlik kameras görüntülerine baktm ve kasann üzerindeki telefonu, gelen müteri klnda bana soru soran hrszlarn çaldn anladm. Daha 2 ay olmutu o telefonu alal. Kullanamadan çalp gittiler. Kendi emeimle aldm telefonumun bulunmasn istiyorum diye konutu.

Aruk, olayla ilgili ikayette bulunurken, polisin inceleme balatt belirtildi.

Ana Sayfaya Git