'Küçük Einstein'

Hürriyet İlkokulu'nun öğrencileri, tuzlu ve kirli suyu arındırarak içilebilir hale getiren projeleri ile fuarın en prestijli ödülü olan 'Küçük Einstein' ödülünü kazandı.

Haberler 14.04.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Merkez Balar lçe Milli Eitim Müdürlüü bünyesindeki okullarn katld çeitli yarmalarda dereceye giren örenciler, Kaymakam Tolga Toan tarafndan ödüllendirildi.

KAYMAKAMDAN ÖDÜL ALDI

Halk Oyunlar Gençler Türkiye ampiyonasnda birincilii elde eden Balar Kipta Lisesi örencileri, Türkiye Daclk Federasyonu Spor Trman Minikler Türkiye ampiyonasnda 3üncü olan Mert Poyraz, First Lego League Jr Bilim Fuarnda kirli ve tuzlu suyu artarak içilebilir hale getirdikleri için Küçük Einstein ödülü olan Hürriyet lkokul örencileri, Kaymakam Toan kabul etti. Toan, baarlarndan dolay örencileri tebrik edip, okul çantas hediye etti.

BLM, KÜLTÜR VE SPOR

Balar lçe Milli Eitim Müdürü Fikret Elaltuntan da katld ödül töreninde konuan Kaymakam Tolga Toan, bilim, kültür, spor gibi birçok alanda Diyarbakrn önemli çalmalar yaptn belirterek, bu gururu hep birlikte yaadklarn dile getirdi. Kaymakam Tolga Toan, Diyarbakrmz salanan huzur ortam ve onun verdii çoku, gayretler sonucunda güzel bir gelecee doru yürüyor. Gençlerimizle, çocuklarmzla birlikte bu baarlar görmek bizi mutlu ediyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git