Küçük Fatma, bu kez polis telsizinden seslendi: Sürücülerimiz emniyet kemerini taksın

Diyarbakır'da ailesinin çektiği 'Yayalar bizim kırmızı çizgimizdir' başlıklı video ile gündeme gelen Fatma Kaya'nın (7) evine giden polis ekipleri, ona hem trafik polisi kıyafeti hem de oyuncak hediye etti. Polis aracına binen küçük Fatma, "Ben Fatma Kaya, 7 yaşındayım. Lütfen sürücülerimiz emniyet kemerini taksın" anonsu yaptı.

Haberler 16.05.2022 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda ailesinin çektii Yayalar bizim krmz çizgimizdir balkl video ile gündeme gelen Fatma Kayann (7) evine giden polis ekipleri, ona hem trafik polisi kyafeti hem de oyuncak hediye etti. Polis aracna binen küçük Fatma, Ben Fatma Kaya, 7 yandaym. Lütfen sürücülerimiz emniyet kemerini taksn anonsu yapt.
çileri Bakanlnca 81 il valiliine 7- 13 Mays Trafik Haftas ile ilgili genelge gönderildi. Bu kapsamda Yayalar çin 5 Admda Güvenli Trafik uygulamasnda sürücü ve yayalara bilgi verildi. Diyarbakrda yaayan Fatma Kayann uygulamaya dikkat çekmek için çektii video ise sosyal medya gündem oldu. Kaya ailesinin çektii Yayalar bizim krmz çizgimizdir balkl video, çileri Bakan Yardmcs Muhterem nce tarafndan da paylald.

L EMNYET MÜDÜRÜ TALMAT VERD

nce, paylamnda Fatmadan herkese çok önemli bir mesaj var. Yayalar için 5 admda güvenli trafik ipuçlarn ondan dinleyelim. Kendisi Diyarbakrda ve henüz 7 yanda. Belki de büyüdüünde Türk Polis Tekilatmzn kymetli bir mensubu olacak ifadelerini kulland. Paylamn ardndan l Emniyet Müdürü Hüseyin Aknn talimatyla Asayi ube Müdürlüü Yunus Timi ve Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri, Kaya ailesinin evine gitti. Polisler, Fatmaya trafik polisi kyafeti ile oyuncak hediye etti. Polis kyafetini giyen küçük Fatma, ardndan polis aracna binerek telsizden Ben Fatma Kaya, 7 yandaym. Lütfen sürücülerimiz emniyet kemerini taksn anonsu yapt.

BÜYÜYÜNCE POLS OLMAK STYORUM

Trafik Denetleme ube Müdürlüü ekipleri amiri Komiser Ömer Yank, l Emniyet Müdürü Hüseyin Akn, Fatmann videosunu çok beendi. Kendisinin selamlarn ilettik. Bu hediyeleri de takdim etmemizi istedi. nallah Fatmay yakn gelecekte de aramzda görmekten büyük mutluluk duyarz dedi. Fatma Kaya ise çileri Bakan Yardmcs Muhterem nce ve l Emniyet Müdürü Hüseyin Akna teekkür ederek, Yayalar için 5 admda güvenli trafik uygulamasna dikkat çekmek için bir video çektim. Büyük ilgi gördü, çok mutluyum. Büyüyünce polis olmak istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git