Küçük Nisanur, ameliyata girerken arkadaşı için dua etti

Annesinin verdiği böbrekle hayata yeniden tutunan Diyarbakırlı 7 yaşındaki Nisanur Demir'in ameliyat öncesi ettiği dua ile herkesi duygulandırdı.

Haberler 19.02.2017 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Diyarbakrda ailesiyle oturan Nisanur Demir, Antalyada özel bir hastanede annesi Remziye Demirin verdii böbrekle hayata yeniden merhaba derken, bir de dilei vard. 3 yandan bu yana böbrek hastal ile mücadele eden ve 1.5 yldr diyalize giren küçük kz, böbrek nakli ameliyatna girmeden önce kendi gibi diyalize bal yaayan arkada için dua etti. Küçük Nisanurun, Allahm Muhammede böbrek bul. yileir, arkadalaryla aaya iner, oynar, diyalize gitmez, arkadalaryla oynar, amin sözleri herkesi duygulandrd.

KIZIM YLESN BAKA BR EY STEMYORUM

Anne Remziye Demir, baarl geçen ameliyatn ardndan çok mutlu olduunu söyledi. Demir, Nisanur 3 yandan bu yana hasta. imdi 7 yana girdi. 1.5 yldr diyalize giriyordu. Ben böbreimi verdim. çok mutluyum. Kzm iyilesin baka bir ey istemiyorum dedi.

HASTALII SOUK ALGINLIIYLA BALADI

6 çocuk annesi Remziye Demir, Nisanurun hastalnn souk algnlyla baladn belirterek, Doktor ine vermiti sabah akam. 4üncü inede Nisanurun yüzü vücudu imeye balad. laç alerjisi dendi. Alerji ile ilgili gittiimiz doktor tahliller sonucu böbreklerinin gittiini söyledi diye konutu.

Ana Sayfaya Git