Küçükali göreve başladı

Tarihi, kültürü ve bereketli toprakları ile Anadolu'nun kadim şehirlerinden biri olan Diyarbakır'a hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu ile göreve başladığını duyuran İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, devir teslimi gerçekleştirdi.

Haberler 27.01.2022 - 02:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakra atanan l Milli Eitim Müdürü Murat Küçükali göreve balad.

Tarihi, kültürü ve bereketli topraklar ile Anadolunun kadim ehirlerinden biri olan Diyarbakra hizmet edecek olmann heyecan ve mutluluu ile göreve baladn duyuran l Milli Eitim Müdürü Murat Küçükali, devir teslimi gerçekletirdi.

GÖREV TESLM

Yapt açklamada kendilerinden önce Diyarbakrn aziz insanlarna, gelecein teminat sevgili çocuklara ve gençlere hizmet eden kymetli yönetici ve eitim çalanlarna teekkür ettiini vurgulayan Küçükali, Bizi bu göreve layk gören bata Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan olmak üzere Bakanmz Prof. Dr. Mahmut Özere teekkürlerimi sunuyorum. Dünyamzn bilgi çan yaad bu dönemde düünen, anlayan ve yorumlayan, ürettiklerini insanlk için kullanan, milli ve manevi deerleri özümsenmi bireyler yetitirmeyi; yöneticilerimiz, öretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte baaracaz. Bu duygu ve düüncelerle alm olduumuz görevin hayrl ve baarl çalmalara vesile olmasn temenni ediyor; tüm idareci, öretmen, örenci ve velilerimize selam, sevgi ve sayglarm sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git