Kudüs için meydandalar

Siyonist terör şebekesinin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarını kınamak ve Ramazan ayının son cuma günü olan Dünya Kudüs Gününe dikkat çekmek amaçlı Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da program düzenlendi.

Haberler 30.04.2022 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Sur ilçesi eyh Said Meydannda Kudüse destek amaçl gerçekletirilen programda Peygamber Sevdallar Vakf adna konuan erif Kaçan, Diyarbakrllar yarn Cuma namaz sonras düzenlenecek kitlesel basn açklamasna davet etti.

Diyarbakr merkez Sur ilçesi eyh Said Meydannda Kudüse destek amaçl gerçekletirilen program kapsamnda bir araya gelen Diyarbakrllar, yats namaz müteakiben kldklar teravih namaz sonrasnda bata Kudüs olmak üzere slam corafyasndaki tüm Müslümanlar için dua etti.

Programda Peygamber Sevdallar Vakf adna konuan erif Kaçan, Bilindii üzere Kudüs, Mescid-i Haramdan sonraki en önemli mukaddesatmzdr. Kudüs; Yüzyllarca Müslümanlarn hakimiyeti altnda bar ve huzur içerisinde bir hayat sürmü, son yüzylda ise siyonist barbarlarn orada gerçekletirmi olduu katliamlarla yüz yüzedir. Siyonistler, özellikle Ramazan aynda itikaf

Yöneticiler, Mescid-i Aksada siyonistlere direnen çocuklarn kalbindeki o cesarete sahip olsunlar

Yaplan tüm katliamlara ramen Filistinlilerin zulme ba emediine dikkat çeken Kaçan, Oradaki çocuk, kadn ve yallar bütün skntlara ramen her gün Kudüste siyonistlerin karsnda ellerinde talaryla dik duruyorlar. Onlarn bu dik durular karsnda ümmet de kendine geliyor ve asli vazifesini anlamaya balyor. Devam eden direniler bizlere de bir vazife yüklemektedir. Bu vazife, Müslümanlarn her yeri Mescid-i Aksa bilerek çocuklarn Kudüs ezgileriyle yetitirmesidir. dedi.

Tüm dünyann barbar siyonistlerin arkasnda durmasna karlk Müslümanlarn umutlarndan vazgeçmemesi gerektiine vurgu yapan Kaçan, Bireysel olarak tüm Müslümanlarn sorumluluu olduu gibi yöneticilere de baz vazifeler dütüünü belirterek unlar söyledi:

Yöneticilere düen en önemli sorumluluk, bugün Mescid-i Aksada ellerinde talaryla siyonistlere direnen küçücük çocuklarn kalbindeki o cesarete sahip olsunlar. Müslümanlarn çarlarna kulak versinler, siyonistlere kar gereken önlemleri alsnlar, tüm ilikilerini kessinler ve korkmasnlar.

Program, konumann ardndan yaplan dua ile sona erdi.

Ramazan aynn son cuma günü olan Dünya Kudüs günü münasebetiyle Peygamber Sevdallar Vakf tarafndan yarn Cuma namaz sonras Tarihi Ulu Camii önünde kitlesel basn açklamas yaplaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git