Kulp Kızılay Şubesinden destek çağrısı

Pandemi sürecinde yardımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır’ın Kızılay Kulp Şubesi yılın ilk altı ayında yüzlerce mağdur vatandaşa yardımda bulunarak ' Bu Hilal Sizin İçin Var' sloganıyla 237 aileye nakdi yardım, bin 100 aileye giyim yardımı, 310 aileye gıda yardımı yaptı. Ayrıca pandemi sürecinde üç bin adet maske, iki bin adet eldiven, 400 adet dezenfektan dağıtımı gerçekleştirerek koronavirüs salgını sürecine de destek oldu.

Haberler 14.08.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pandemi sürecinde yardmlarna hz kesmeden devam eden Diyarbakrn Kzlay Kulp ubesi yln ilk alt aynda yüzlerce madur vatandaa yardmda bulunarak Bu Hilal Sizin çin Var sloganyla 237 aileye nakdi yardm, bin 100 aileye giyim yardm, 310 aileye gda yardm yapt. Ayrca pandemi sürecinde üç bin adet maske, iki bin adet eldiven, 400 adet dezenfektan datm gerçekletirerek koronavirüs salgn sürecine de destek oldu.

DESTEK çARISI

Kulp Kzlay ubesi Sosyal Yardmlama ubesiyle koordineli çalarak madur durumda olan vatandalarn taleplerine cevap vermeye çaltklarn ancak bununda yeterli olmadn Kulp ilçesindeki esnafnda bu yardmlara destek olmaya çardklarn belirten Kulp Kzlay ube Bakan Tahsin Zengin, lçemizde maddi durumlar iyi olan i insanlar, esnaf ve kurum amirlerinden Kulp Kzlay ubesine destek olmalarn talep ediyoruz. Kulp Kzlay ubesi olarak bizler de yardm taleplerine cevap verebilmek için genel merkezden veya Diyarbakr ubesinden destek istiyoruz dedi.

Kulp Kzlay ube Bakan Zengin, Kulplu i insanlarnn ve esnafn bu konuda duyarl olmalarn istediklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git