Kulp Yolları Genişletildi!

Diyarbakır’ın Kulp Belediyesince Merkez Yeni Mahalle Diyarbakır Caddesi'nde devam eden yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu cadde üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Haberler 18.11.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp Belediyesince Merkez Yeni Mahalle Diyarbakr Caddesinde devam eden yol geniletme çalmalarn yerinde inceleyen Kulp Belediye Bakan Fatih Dülgerolu cadde üzerinde bulunan esnaf ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Kulp Belediye Bakan Fatih Dülgerolu Merkez Yeni mahalle Diyarbakr Caddesinin yol geniletme çalmalarn yerinde inceleyerek çalmalar hakknda teknik ekiplerden bilgi ald.

Belediye olarak ilçedeki skntlar çözmek için çalmalar yaptklarn anlatan Dülgerolu, Diyarbakr Caddesinin balangc olan bu yolun dar olmas nedeniyle ulam noktasnda araç ve yayalar sknt yaamaktaydlar. Belediye olarak bu skntnn ortadan kaldrlmas için bu çalmay balattk. Caddenin fiziki artlarna göre 3-4 metre aralnda bu yolun genileyeceini mevcut çalmalarn çok ksa sürede tamamlayacamz hedefliyoruz. dedi.

Dülgerolu, çalmalar inceledikten sonra cadde üzerinde bulunan esnaflar ziyaret etti, Diyarbakr Caddesinde demir ustas olan Niyazi Afinin i yerinde kendisiyle sohbet edip demircilik meslei hakknda bilgi ald. Esnaflar hem çalmalarndan dolay hem de ziyaretinden dolay büyük memnuniyet duyduklarn dile getirerek Bakan Dülgeroluna teekkürlerini ilettiler.

Ana Sayfaya Git