Kulplu perdeciden maske üretimi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde faaliyet gösteren perdeci Bedri Yavuz, ilçenin maske ihtiyacını karşılamak için gönüllü üretim yapıyor.

Haberler 17.04.2020 - 23:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakamlk koordinesinde, belediye, Halk Eitim Müdürlüü ile Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ibirliiyle balatlan maske üretim seferberliine perdeci Yavuz da katld.

Belediye Kültür ve Sosyal ler Müdürü Mehmet imek,Turgut Özal Mahallesi Diyarbakr Caddesindeki i yerinde çalan Yavuzu ziyaret ederek, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Gözletin teekkürlerini iletti.

imek, Yavuzun üretime katk sunmasyla ilçede maske üretiminin günde 1000e ulatn belirterek, Maske üretim konusunda gönüllü olarak katk sunmak istediini söylemesi üzerine kendisini ziyaret ettik. yerinin maske üretimi noktasnda gerekli hijyene sahip olduunu tespit ettik. Üretimde kullanlacak kuma kendisine teslim ederek maske üretim sürecine dahil ettik. ifadelerini kulland.

imek, üretilen koruyucu maskelerin ilçedeki kamu kurum ve kurulular ile vatandalara datldn sözlerine ekledi.

Perdeci Yavuz ise zor günlerde herkesin gücü nispetinde sürece katk sunmas gerektiini belirterek, Mesleim gerei maske üretimine baladm. htiyaç duyulduu sürece maske üretimine devam edeceim. dedi.

Ana Sayfaya Git