Kulp’ta ‘İlköğretim Haftası’ etkinliği

Kulp’ta “İlköğretim Haftası” kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla ile başladı. Hükümet Konağı önünde yapılan törene, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve ilçe protokolü katıldı. Ardından Atatürk İlköğretim Okulu’nda etkinlik düzenlendi.

Haberler 21.09.2017 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulpta lköretim Haftas kutlamalar Atatürk Antna çelenk sunulmasyla ile balad. Hükümet Kona önünde yaplan törene, lçe Kaymakam Fatih Dülgerolu ve ilçe protokolü katld. Ardndan Atatürk lköretim Okulunda etkinlik düzenlendi.

LKÖRETM HAFTASI

Sayg duruunda bulunulup, stiklal Mar okunmasyla balayan etkinlikte konuan lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya, Türkiyenin aydnlk gelecei olan çocuklarmz yetitirecek deerli meslektalarmla ve ülkemizin gelecei çocuklarmzla birlikte olmann farkl heyecan ve gururu içinde sizleri saygyla selamlyorum. Eitime deer vermek, eitimi olmazsa olmazlarn içine almak, çada toplum olmann en temel ve en vazgeçilmez unsurlarndan biridir. Bunu baarabilen toplumlar, toplumsal kalknmay çadalar olan toplumlara göre daha önce baarabilmi toplumlardr.

SINIFLARIN YETERLL

Bunu baaramayan toplumlarn kaderi ise geri kalmln kaln çizgileri içinde kalmak olmutur. Ülkemiz, okuyabilmek uruna yirmi kilometreyi çplak ayakla yürüyen örencilerden, bir snfta doksan, bir srada birlikte oturan be örenciden, bilgisayarn ancak adnn bilindii günlerden bugünlere geldi. Sizler, okulumuzda, çift kiilik sralarda, çan teknolojik araçlaryla donatlm dersliklerde, her biri alannda uzmanlam öretmenlerin elinde eitim göreceksiniz. Siz sevgili örencilerimizden tek isteimiz, çok çalmanz asla ylgnla dümemenizdir. Unutmaynz ki öretmenleriniz ve velileriniz zorlandnz her konuda her zaman size destek olacaklardr dedi.

Etkinlik, günün anlam ve önemine ilikin iirlerin okunmas, halk oyunlar gösterisi ve müzik dinletisiyle sona erdi.

Ana Sayfaya Git