Kulp'ta Kefrum Kalesi'ne doğa yürüyüşü düzenlendi

Diyarbakır'da Kulp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce "Kültür Şenlikleri" kapsamında düzenlenen 2. doğa yürüyüşü Kefrum Kalesine yapıldı.

Haberler 23.05.2022 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulp Belediyesince düzenlenen etkinlik kapsamnda tahsis edilen araçlarla Kefrum Kalesinin bulunduu bölgeye ulaan katlmclar daha sonra kalenin zirvesine çkmak için yürüyüe geçti.

Zirveye ulaan katlmclara rehberler tarafndan kalenin tarihi anlatld. Daha sonra etkinlie katlanlar güzel manzaralar objektiflere yanstt.

Doaseverlere Kefrum Kalesinin eteklerinde yaamlarn sürdüren vatandalarn odun ateinde hazrlad gözlemeler ikram edildi.

DOA YÜRÜYÜÜ YAPILDI

Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Gözlet, vatandalar ilçenin tarihi ve sanatsal güzellikleri olan yerleri ile buluturmaya devam ettiklerini söyledi.

Tarihi ve doasyla muazzam güzelliklere sahip olan ilçede gezilmesi, görülmesi gereken birçok yer olduunu ifade eden Gözlet, herkesi bu güzellikleri ve tarihi yerleri görmeleri için ilçeye davet ettiklerini belirtti.

Gözlet, doa yürüyülerinin devam edeceini aktard.

Yürüyüe katlanlar da ilçenin güzelliklerini görmenin mutluluunu yaadklarn belirterek, huzurlu ve keyifli zaman geçirdikleri bu etkinlik için Kulp Belediyesine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git