Kup'ta Turgut Özal Parkı hizmete girdi

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde İstanbul Küçükçekmece Belediyesi ve Görevlendirme yapılan Kulp Belediyesince yapımı tamamlanan Turgut Özal Parkı törenle açıldı.

Haberler 19.11.2017 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Turgut Özal Mahallesinde, 5 bin 100 metrekare alan üzerinde yapm tamamlanan, basketbol sahas, voleybol sahas, çocuk oyun alan, yürüyü parkuru ve yeil alan bulunduran park hizmete girdi.

Kulp Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Fatih Dülgerolu, açl programnda yapt konumada, devletin ve milletin sunduu imkanlarla ksa sürede bir çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Kaymakam Dülgerolu, unlar kaydetti:

ÖZEL PARK HZMET

Kulp Belediyesine, devletimiz iller bankasndan 20 milyon lira para gönderiyor, bu paray bu memleketin güzel insanlarna refah, huzuru, mutluluu daha yüksek standartlarda belediyecilik hizmetti almas için gönderiyor. Ama siz de takdir ederseniz ki 10 yldr bu belediyeyi yöneten insanlar yllk 20 milyon bütçesi olan bir belediye de bu memleketin insanlar için yüz bin lira harcayp bir tane park yapamad. Bu memleketin güzel insanlarna her eyin en iyisine en güzeline layk ve benim bundan hiçbir üphem yoktur.

Küçükçekmece Belediye Bakan Yardmcs Mehmet Besim Müftüolu ise, Karde belediyemiz olan Kulp Belediyesine ve Kulp halkna taahhüt ettiimiz park projesinin tamamlanp hayata geçmi olmasnn hakl gururunu yayoruz. Bizleri smscak barna basan deerli Kulp halkna hayrl olsun. diye konutu.

Açl konumalarndan sonra folklor gösterisini sergileyen örenciler büyük bir beeni ald.

Ana Sayfaya Git