Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrencilere hediye

Diyarbakır’ın Dicle İlçesine bağlı kırsal Yeşilsırt Mahallesinde, imam hatip Muhammed Emin Güzey'den ders alan 50 öğrenci, Kur'an-ı Kerim'e geçti. İlçe Müftüsü Mehmet Sani Akın, öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan Peygamber Efendimizin Hayatı kitabını hediye etti.

Haberler 06.03.2021 - 08:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle lçesine bal krsal Yeilsrt Mahallesinde, imam hatip Muhammed Emin Güzeyden ders alan 50 örenci, Kuran- Kerime geçti. lçe Müftüsü Mehmet Sani Akn, örencilere Kuran- Kerim ve Diyanet leri Bakanlnn yaynlarndan olan Peygamber Efendimizin Hayat kitabn hediye etti.

Yeilsrt Mahallesinde ikamet eden 50 örenciler, imam hatip Emin Güzeyden ders ald. Ders alan örenciler Kuran- Kerime geçti. Dicle lçe Müftüsü Mehmet Sani Akn örencileri ziyaret ederek, onlara Kuran- Kerim ve Diyanet leri Bakanlnn yaynlarndan olan Peygamber Efendimizin Hayat kitabn hediye etti. Kuran- Kerime geçen örencilerle bir araya gelen Dicle lçe Müftüsü Mehmet Sani Akn, örencilerle sohbet edip, sevinçlerini paylat. Akn, Hz. Muhammedin (sav) Sizin en hayrlnz Kuran- örenen ve öreteninizdir öretisini iar edinen Dicle Yeilsrt Mahallesi imam hatibimiz Muhammed Emin Güzey hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri aras örencilere slam anlatp ders vermektedir. Büyük bir özveriyle çalan din görevlimizin uzun bir aradan sonra yaklak 50 örencisi Kuran- Kerime geçti. Temiz yüreklerine Kelamullah nakeden siz geleceimiz teminat gençlerle gurur duyuyorum dedi.

Hediyelerini alan örenciler, Akna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git