Kur'an kursları dezenfekte edildi

Bağlar Belediyesi, Kur’an kurslarını dezenfekte ederek steril hale getirdi

Haberler 12.06.2020 - 00:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan açklanan yeni normalleme takvimi kapsamnda 15 Hazirandan itibaren aamal olarak hizmet vermeye balayacak olan Kuran kurslarn dezenfekte ederek eitime hazr hale getirdi.

Balar Belediyesi, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan açklanan yeni normalleme takvimi kapsamnda 15 Hazirandan itibaren yeniden hizmet vermeye balayacak Kuran kurslarn dezenfekte etti. Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla harekete geçen Temizlik Müdürlüüne bal dezenfekte ekibi srayla ilçe snrlar içerisinde yer alan Kuran kurslarn dezenfekte ederek eitim için hijyenik ve steril hale getirdi. Ekipler, yeni normalleme sürecinde yeniden ibadete açlan camilerde de cuma namazlar öncesinde dezenfekte çalmas gerçekletirdi.

KURAN KURSLARINI STERL HALE GETRDK

çocuklarn en temel gereksinimlerinden olan dini eitimlerini salkl ve steril koullarda almasn istediklerini kaydeden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu amaçla ilçe genelindeki Kuran kurslarn dezenfekte ederek eitime hazr hale getirdiklerini söyledi. lçedeki camileri de yine yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda düzenli olarak dezenfekte ettiklerini belirten Beyolu, toplum saln korumaya yönelik hizmetleri kesintisiz olarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git