Kur'an kursuna teşvik oyuncağı

Lice Belediye Başkan Vekili Başak, ziyaret ettiği kurslardaki öğrencilere oyuncak dağıttı.

Haberler 14.08.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baak çocuklarn terör yüzünden çektikleri acy azaltmak için rehabilite faaliyetlerinde bulunuyoruz

çileri Bakanlnca Lice Belediye Bakan Vekilliine görevlendirilen Sinan Baak, ziyaret ettii Kuran kursu örencilerine oyuncak verdi.

Baak, belediye ekipleriyle, Kuran kurslarna giden örencileri camide ziyaret etti.

Lice genelindeki yaz Kuran kurslarnda 59 camide bine yakn örenciye ders verildiini anlatan Baak, Lice terörden çok çekmi bir ilçemiz. Belediyeye görevlendirme yaplana kadar da çocuklarla ilgili sosyal imkanlar olmayan bir ilçemizdi. çocuklarn terör yüzünden çektikleri acy azaltmak için rehabilite faaliyetlerinde bulunuyoruz. ifadelerini kulland.

Belediye olarak bir süre önce 2 bin çocuun katld enlik düzenlediklerini belirten Baak, çocuklarmzla ilgili gençlik ve çocuk merkezleri projemizi de inallah hayata geçireceiz. Licenin snrlarnn dna çkmam vatandalarmz var. Onlar çanakkale, Mardin, anlurfa ve Karadeniz kültür gezilerine göndereceiz. dedi.

- Vatan ve devletin önemini anlatyoruz

Lice Müftüsü Ali Mustafa Yldrm da önceki yla oranla yaz Kuran kurslarna gelen örenci saysnda art olduunu bildirdi.

çocuklara vatan ve devletin önemini de anlattklarn dile getiren Yldrm, Etrafmzda devletleri yklm insanlarn muhacir olduunu sohbetlerimizde çocuklarmza anlatyoruz. O hale dümemek için ne yapmamz gerektiini onlara aktarmaya çalyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeliin geçmiten beri var olduunu, bu milletin huzur içinde yaayabileceini dile getiriyoruz. diye konutu.

Baak ve beraberindekiler, daha sonra çocuklara oyuncak hediye etti.

Ana Sayfaya Git