Kuran’ı Kerim’e geçişlerini kutladılar

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde açılan Kuran-ı Kerim Kursunda öğrenim gören öğrenciler için Kuran-ı Kerim’e geçiş için mini bir kutlama töreni düzenlendi. Törende öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Haberler 18.08.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüüne bal Engelsiz Yaam Merkezinde açlan Kuran- Kerim Kursunda örenim gören örenciler için Kuran- Kerime geçi için mini bir kutlama töreni düzenlendi. Törende örencilere Kuran- Kerim hediye edildi.

Kayapnar Belediyesi Kültür Müdürlüüne bal olarak faaliyet yürüten ve bünyesinde açlan kurslarla engelli gençleri ve dezavantajl kesimleri topluma kazandran Engelsiz Yaam Merkezi, güzel bir etkinlie ev sahibi yapt.

LAHLER OKUDULAR

Merkezde açlan Kuran- Kerim Kursunu baaryla tamamlayan 8-15 ya aras örenciler için kutlama töreni düzenlendi. lahiler ile balayan etkinlikte Kuran- Kerim okumaya geçen örenciler, Kuran- Kerimden ayetler ve sureler okudu. Dini sohbet ile devam eden törende, çocuklara Kuran- Kerim hediye edildi. Etkinlik örenciler tarafndan kesilen pastann ikram ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git