Kürdistan mebusu vardı

Yıldırım, "İstiklal mücadelesini başlatırken, Ankara'da Büyük Millet Meclisini toplayan Gazi Mustafa Atatürk'ün davet ettiği millet temsilcileri arasında Kürdistan mebusu da Lazistan mebusu da vardı. Anadolu'nun her tarafından temsilci vardı" dedi.

Haberler 07.06.2019 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yldrm, stiklal mücadelesini balatrken, Ankarada Büyük Millet Meclisini toplayan Gazi Mustafa Atatürkün davet ettii millet temsilcileri arasnda Kürdistan mebusu da Lazistan mebusu da vard. Anadolunun her tarafndan temsilci vard dedi.

6-8 EKM OLAYLARI DYARBAKIRIN TARHNDE KARA BR LEKEDR

Yldrm, Diyarbakrda geçen yllarda yaanan terör olaylarna da deinerek, terörün, milletin kardeliine zarar verdiini ifade ederek, Maalesef bölücü PKK terör örgütü buralar yakt, ykt, çukurlar kazd. Birçok insanmz hayatn kaybetti. 6-8 Ekim olaylar da Diyarbakrn tarihinde kara bir lekedir. dedi.

STANBULDA 250 BN DYARBAKIRLI VAR

stanbulda 250 bin Diyarbakrlnn yaadna dikkat çeken Yldrm, öyle konutu: stiklal mücadelesini balatrken, Ankarada Büyük Millet Meclisini toplayan Gazi Mustafa Atatürkün davet ettii millet temsilcileri arasnda Kürdistan mebusu da Lazistan mebusu da vard. Anadolunun her tarafndan temsilci vard. Paylaacak o kadar eyimiz var ki ayracak hiçbir eyimiz yok.

STANBULUN SZE HTYACI VAR

Yldrm, stanbulda yaayan Diyarbakrllardan desteini isteyerek, 23 Hazirana hazr myz? Diyarbakra bayram için gelen bütün hemehrilerimizin bayram bitince stanbula dönmeleri önemli. çünkü Diyarbakrllar, sevgili hemehrilerim stanbulun size ihtiyac var. stanbulda buluuyor muyuz? 23 Haziranda bu ii bitiriyor muyuz? Yarm kalan hesab görüyor muyuz? Allah sizden raz olsun.

TARH SUR LçESN GEZD

AK Partideki bayramlama programnn ardndan Yldrm, tarihi Sur ilçesini gezdi. Gazi Caddesindeki esnaf ziyaret eden Yldrma Diyarbakrllar youn ilgi gösterdi. Gördüü youn ilgiden dolay teekkürlerini ileten Yldrm, gezisi srasnda kendisini takip eden gazetecilere meyan erbeti ikram etti.

Ana Sayfaya Git