Kurşundan beterdir!

Yüzüne tükürülen kızın filyasyon ekibinde görevli babası: Bu zamanda yüze tükürmek kurşun sıkmaktan farksız

Haberler 14.11.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda okuldan çkp evine giderken tanmad maskesiz genç kz tarafndan yolu kesilerek yüzüne tükürülen 5inci snf örencisi N..nin, imamln yan sra filyasyon ekibinde görevli babas Feytullah ahin koronavirüsün yaygn olduu bugünlerde birinin yüzüne tükürmenin; kurun skmaktan farksz olduunu söyledi. ahin Biz gidip, bu kii hakknda ikayetçi olduk. Neden böyle bir ey yaptn bilmiyoruz dedi.

Olay, geçtiimiz günlerde Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarndaki marketin önünde meydana geldi. ddiaya göre kaldrmda maskesiz yürüyen genç kz, okuldan çkp evine yürüyen 5inci snf örencisi N..yi durdurarak yüzüne tükürdükten sonra hiçbir ey olmam gibi yoluna devam etti. Olay, marketin güvenlik kamerasna da yansd. N..nin babas Feytullah ahin de kznn yüzüne tüküren kii hakknda koronavirüs olma ihtimaline kar suç duyurusunda bulundu.

KURUN SIKMAKTAN FARKSIZ

mamln yan sra koronavirüsle mücadelede önemli rol oynayan filyasyon ekiplerinde görevli Feytullah ahin, salgnn yaand bugünlerde birinin yüzüne tükürmenin kurun skmaktan farksz olduuna dikkat çekti. ahin Biz gidip, bu kii hakknda ikayetçi olduk. Neden böyle bir ey yaptn bilmiyoruz. Cami imam olarak hem filyasyon ekibinde görevliyim. Vaazlarmda da insanlar koronavirüse kar dikkatli olmalar ve tedbirler konusunda sürekli uyaryorum. Buna ramen böyle bir durum yaadk dedi.

Ayrca, N..nin yaplan Covid-19 testi negatif çkarken, yüzüne tüküren genç kz, l Emniyet Müdürlüü çocuk ube Müdürlüünün çalmalaryla tespit edilerek, ifadesi alnmak üzere emniyete götürüldü. Genç kz, ifadesinin ardndan serbest brakld.

Ana Sayfaya Git