Kurtuluşa erebilmek!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Haberler 07.04.2020 - 03:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mahmut ÖZKORKMAZ

DYARBAKIR - Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Berat Kandili dolaysyla mesaj yaymlad.

Güzelolu mesajnda kutsal gecelerin önemine iaret etti.

Kutsal geceler iman, ibadet ve düünce bakmndan kendimizi yenileme, geçmiimizle muhasebe etme, geleceimizi manen planlama, krlan kalpleri onarma, dargnlk duvarlarn ykma, kendimize, ailemize, din kardelerimize, tüm kainata kar affedici, onarc ve balayc olmak için üphesiz büyük bir frsattr. ifadesini kullanan Güzelolu, tüm slam aleminin Berat Kandilini tebrik etti.

BRLK VE BERABERLK çN

Güzelolu, bu anlaml gecenin birlik ve beraberlii daha da güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Berat Kandilinin, ramazan aynn müjdecisi, kurtulu, af, arnma, beraat etme, günahlardan arnma anlamlarna geldiini aktaran Güzelolu, unlar kaydetti:

Berat Kandili, Müslümanlarn, snrsz af ve merhamet sahibi yüce Allaha snarak, ilahi lütuf ve berekete eriebilme frsat sunan müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Ülkemizin ve slam aleminin birlik, beraberliine, içinde bulunduumuz bu skntl zamanlarda insanln salk, hidayet, bar ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarnn kabulü ile arnma ve affna vesile olmasn yüce Allahtan niyaz ediyorum.

Ana Sayfaya Git