Kuruması için balkona asılan halılar çalındı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, hafta sonu sokak kısıtlamasında, 6 katlı apartmanın 1'inci kat balkonuna kuruması için bırakılan 2 halı çalındı.

Haberler 17.02.2021 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde, hafta sonu sokak kstlamasnda, 6 katl apartmann 1inci kat balkonuna kurumas için braklan 2 hal çalnd. Güvenlik kamerasna yansyan görüntülere göre, 700 TL deerindeki 2 hal, kimlii belirsiz kii tarafndan balkondan çekilerek çalnd.

Olay, sokaa çkma kstlamasnn uyguland 6 ubatta, Balar ilçesi Karacada Bulvarndaki 6 katl binann 1inci katnda meydana geldi. Ev sahibi Salih Kaya, ykanan 2 halsn kurumas için balkona ast. Güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde, havann kararmasyla birlikte kimlii belirsiz kii, binann önüne geldi.

HALILARI BÖYLE çALDILAR

Balkondan sarkan, 700 TL deerindeki hallar gören üpheli, bir süre oturup, etraf gözetledikten sonra aa çekti. üpheli, daha sonra da hallar toplayp, binann önünden ayrld. Olaydan ksa süre sonra balkona gelen Salih Kaya, hallarn olmadn fark etti. Balkonunu gören güvenlik kameras görüntülerini izleyince hallarn çalnd anlayan Kaya, Balar Emniyet Müdürlüüne giderek ikayette bulundu. Polis, üphelinin kimliini belirleyip, yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git