Kuruyan ağaçlar sulansın talimatı!

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi vatandaşlardan gelen aşırı sıcaktan kaynaklı kuruma riski olan ağaçların sulanma talebine anında talimat verdi.

Haberler 02.08.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Selahaddin Eyyubi Mahallesine yapt ziyaret srasnda vatandalarn ilgi çekici talepleriyle karlat, belediyenin ilgili birimlerine verdii talimatlarla sorunlarn hemen çözülmesini istedi. Mahallede bulunan aaçlarn ar scaklardan dolay kuruma tehlikesi geçirdiini belirten vatandalarn talebi üzerine sulama yaplmas talimatn veren Bakan Beyolu, Haftaya tekrar buraya geleceim. Tüm sorunlar çözmü olarak görmek istiyorum. Bizler vatandalarn hizmetkarz. Emirlerinizi dinlemeye geldik dedi.

MAHALLENN PARKINA YEN OYUN PARKI KURULACAK

Kaldrm igalleri için belediye ekiplerine talimat veren Beyolu, caddede bulunan elence mekanlarna yönelik yüksek sesli müzik ikayetleri için iletme sahiplerini ziyaret edip uyarlarda bulundu. Mahallede temizlik seferberlii balatlmas için de yine belediyenin ilgili ekiplerine talimat veren Beyolu, mahallenin çocuk parknda oyun grubu kurulmas için çalma balatlmasn salad. Vatandalarn çeitli konulardaki sorun ve taleplerini büyük bir titizlikle dinleyerek kendisine ulamalar için özel telefon numarasn veren Bakan Beyolu, gelecek hafta tekrar mahalleye gelerek yaplmasn istedii çalmalar denetleyeceini ifade etti.

MAKAMLARIN VE MKANLARIN SAHB HALKIMIZDIR

Makamlarn ve imkanlarn sahibi halk olduunu kaydeden Bakan Beyolu, kendisine ulatrlan her sorunu çözmeyi görev olarak kabul ettiini söyledi. Beyolu, Gelecek hafta tekrar bu mahallemizi ziyaret edeceim. letilen sorunlarn zaman kaybedilmeden çözüme kavuturulmasn istiyorum. Tüm ekiplerimiz halka hizmet etmek adna büyük bir özveriyle çalyor, hepsine teekkür ediyorum. Vatandalarmzn her talebini olgunlukla karlayp yetki ve sorumluluk alanlarmza göre çözmek zorundayz. 28 aydan bu yana yaptmz gibi vatandalarmzn ayana gidip onlar dinlemeye ve beraber çözüm üretmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git