Kuvözdeki bebeğini emzirmeye giderken kazada öldü

Yeni doğum yapan Keban Nüfus Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan 37 yaşındaki Nurgül Celayir, hastanede kuvözde tutulan bebeğini emzirmek için giderken eşi İskender Celayir'in kullandığı otomobilin takla atması sonucu öldü. Sürücü İskender Celayir ile annesi Feride Celayir ise yaralandı.

Haberler 20.01.2017 - 07:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kebandan Elaza gelen skender Celayir yönetimindeki 34 AJ 3766 plakal otomobil, karayolunun 20nci kilometsinde sürücünün henüz bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla att. Otomobil sürücüsü skender Celayir ile annesi Feride Celayir ar yaralanrken, ei Nurgül Celayir olay yerinde yaamn yitirdi.

KAZADA HAYATINI KAYBETT

Kaza yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yarallar, salk ekiplerinin ilk müdahalesinin ardndan Frat Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcsnn yapt incelemenin ardndan Nurgül Celayirin cesedi Frat Üniversitesi Morguna kaldrld.

Kaza yerine gelen sürücü skender Celayirin babas Mustafa Celayir, gelininin öldüünü örenince sinir krizleri geçirdi.

Keban Nüfus Müdürlüünde memur olarak çalan Nurgül Celayirin yeni doum yapt ve Frat Üniversitesi Hastanesinde kuvözde tutulan bebeini emzirmek için ei ve kaynvalidesiyle birlikte Kebandan Elaza gittii belirtildi.

Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git