Kuyumcu soygunu

Şehitlik semtinde kuyumcu soyuldu. Müşteri gibi kuyumcu dükkanına girdi, silahını çekti, altın bileziklerle alıp kaçtı.

Haberler 12.03.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde, kuyumcu dükkanna müteri gibi gelen cerrahi maskeli üpheli, seçtii 4 altn bilezii eline aldktan sonra tabancay çekerek kaçt. Silahn alarak dar koan kuyumcu, havaya 3 el ate ederek üpheliyi durdurmak istedi. Soygun an ise güvenlik kamerasna anbean yansd.

KUYUMCU SOYGUNU

Olay, Yeniehir ilçesinde saat 15.00 sralarnda meydana geldi. ehitlik Caddesinde bulunan kuyumcu dükkanna giren cerrahi maskeli üpheli, altn bilezik alacan söyledi. Kuyumcu da bilezikleri tezgahtan çkarak gösterdi.

MÜTER GB GELD

Bu srada 4 altn bilezii alan üpheli, üzerinde tad tabancay çkarp, i yeri sahibine dorulttu. Daha sonra kaçan üpheli, i yerinin yan tarafnda bulunan sokaa girdi. Peinden silahn alarak dar çkan kuyumcu, havaya 3 el ate ederek durdurmak istedi ancak üpheli, izini kaybettirdi.

SOYGUNCU KAçTI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüü ve Asayi ube Müdürlüü ekipleri sevk edildi. Burada inceleme yapan ekipler, güvenlik kameras kaytlarn ve görgü tanklarnn ifadesini ald. yerinde yaanan bu anlar ise güvenlik kamerasna anbean yansd. Polis, 4 altn bilezikle kaçan üpheliyi yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git