Kuyumcudan hırsızlık güvenlik kamerasında

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir kuyumcudan hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 17.11.2016 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlisin Tatvan ilçesinde bir kuyumcudan hrszlk yapt iddiasyla gözaltna alnan zanl tutukland.

Cumhuriyet Caddesinde Mehmet Altlara ait kuyumcu dükkanndan altn kolye çalnmas üzerine polis ekipleri çalma balatt.

yerindeki güvenlik kameralarn inceleyen ekipler, üpheli S.Dyi yaklak 200 metre uzaklktaki baka bir i yerinde, üzerindeki kyafetleri deitirmi halde yakalad.

Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen zanl, çkarld mahkemece tutukland. Zanlnn iki gün önce rnaktan Tatvana geldii ve çeitli suçlardan 12 sabka kaydnn bulunduu örenildi.

Hrszlk güvenlik kamerasnda

Bu arada kuyumcuda yaanan hrszlk, güvenlik kamerasna yansd.

yeri sahibi Altlar, hrszlk olayn güvenlik kameras kaytlarndan fark ettiini söyledi.

Müteri olarak i yerine gelen S.Dnin el çabukluu ile kolyeyi çaldn anlatan Altlar, yerimize gelip altn kolye almak istediini söyledi. Biz de gösterdik ve sürekli sorduu sorularla bizi oyalad. Farkl farkl örnekler isteyerek dikkatimizi datt anda avucunun içine saklad altn kolyeyi arka cebine koyarak gitmi. yerinden ayrlrken tekrar gelip beendii bir kolyeyi alacan söylemiti. Altn kolyelerin saylarnda eksiklik fark ettik ve hemen polisi çardk. Sa olsun polis ekipleri hemen geldi ve kamera kaydn inceleyip kiiyi az ileride bir i yerinde giysisini deitirmi halde yakalad. çalnm olan 800-900 lira deerindeki altn kolye bulunamad. dedi.

Ana Sayfaya Git