Kuyumcuların korkulu rüyası

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çoğu kuyumculardan yaptığı hırsızlık olmak üzere 12 farklı suçtan araması olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın hırsızı yakaladı.

Haberler 23.09.2019 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, en son geçtiimiz ay bir kuyumcudan çald altnlar baka bir kuyumcuya satarken görünen Sevim E.nin yakalanmas için çalma balatt. Dün akam saatlerinde yaplan aratrma sonucu Sevim E., Baclar Mahallesi 1174üncü sokak üzerinde yakaland.

YAKALANDI

ahsn yaplan GBTsinde, Batman 1. Asliye Ceza Mahkemesince hrszlk, anlurfa 1. Asliye Ceza Mahkemesince hükümlü veya tutuklunun kaçmas, Silvan Asliye Ceza Mahkemesince hrszlk, anlurfa lamat ve nfaz Bürosunca 3 hrszlk, Karakoçan lamat ve nfaz Bürosunca 2 hrszlk, Siverek lamat ve nfaz Bürosunca 2 hrszlk, Elaz Yerel lamat Masasnca 2 hrszlk suçlarndan toplam 12 adet aramasnn olduu belirlendi.

Sevim E.nin ayn zamanda 13 yl 4 ay kesinlemi hapis cezasnn olduu anlalrken, üzerine gerekli ilemler yaplarak doktor raporu ile birlikte Aranan ahslar Büro Amirliine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git