Kuyumcuya geldi, 10 bin liralık kolyeyi alıp kaçtı

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde bulunan Cuma Bürkün'e ait kuyumcu dükkanına gelen 2 kişiden biri, kız kardeşine kişniş kolye alacağını belirterek, kuyumcunun getirdiği 3 parçadan oluşan 10 bin lira değerindeki kolyeyi alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 11.09.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi Nükhet Cokun Caddesi üzerinde bulunan Cuma Bürküne ait kuyumcuya gelen 2 kiiden biri, evlenecek olan kz kardeine düün hediyesi olarak altn kini kolye almak istediini söyledi. Darya çkp, kuyumcu Bürküne reyonundaki kolyeleri gösteren kii, daha sonra içeri gelerek kuyumcunun reyondan çkard kolyelere bakmak isterken, yanndaki kii de kuyumcu Bürkün ile sohbet ederek onu megul etmeye çalt.

ÖNCE MEGUL ETT SONRA KAçIRDI

Kuyumcu Bürkün, kolyeleri verdii ve kapya yakn olan kii, kolyeleri eline alp yürüyerek kapdan çktktan sonra komaya balad. Önce ksa süreli ok geçiren kuyumcu, içeride kalan kiiyi yakalamaya çalt, ancak o da kuyumcunun elinden kurtulduktan sonra kaçp, kayplara kart.

10 BN LRA DEERNDE Üç PARçA

Halk arasnda kini kolye olarak bilinen altn kolyenin, 14 ve 22 ayar olan çeitleri, bin 800 ile 20 bin lira arasnda deien fiyatlara satlyor. Kuyumcudan çalnan ve 3 parçadan oluan kini kolyenin 10 bin lira deerinde olduu örenildi.

Geçen cumartesi günü saat 09.30 sralarnda meydana gelen hrszlk an güvenlik kamerasna saniye saniye yansrken, ayn kuyumcu dükkan, 4 yl önce 3 Aralk 2014 tarihinde de silahl 3 kii tarafndan soyulmutu. Kuyumcuya giren silahl 3 kii Bürküne silahla ate edip, silah kabzasyla kafasna vurarak, 3,5 kilo altn alp kayplara karmt.

Ana Sayfaya Git