Kuyumcuyu gasp etmişti

Kuyumcuyu böyle gasp etmişti… Hasta ziyaretinde yakalandı

Haberler 16.05.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn ehitlik semtinde bir kuyumcu dükknna müteri olarak girip elindeki bilezikleri incelendikten sonra cebine koyarak silah dorultup kaçan zanl bir hasta yaknn ziyaret ettii merkezde kskvrak yakaland. Zanl tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkez Yeniehir ilçesindeki bir kuyumcu dükknna 11 Mart günü giden 54 yandaki A.S, müteri gibi davranarak bilezik alacan söyleyip vitrindeki gramaj ar olan bilezikleri istedi. Bir süre elinde inceleyen bilezikleri cebine koyduktan sonra tabanca çekerek kuyumcuyu ölümle tehdit etti.

Neye uradn aran kuyumcu öldürülme korkusuyla kendini korumaya çalrken, dükkndan hzla kaçan zanl kayplara kart. Dükkndaki kamera kaytlar inceleyen polis zanlnn kimliini belirledi.

HASTA ZYARETNDE YAKALANDI

A.Snin diyaliz cihazna bal bir hasta yaknn ziyaret edecei bilgisini alan polis salk merkezi çevresinde bekledi. Ziyaret sonras çkan zanl polis ekiplerince olayda kulland tabanca ile birlikte kskvrak yakaland.

Sorgusu tamamlanan zanl çkarld nöbetçi Sulh Ceza Hakimliince Nitelikli yama, ateli silahlar kanununa muhalefet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git