Kuyumcuyu vuranlar yakalandı

Kuyumcuya girip, iş yeri ortağını göğsünden vuran 3 şüpheli yakalandı.

Haberler 14.04.2022 - 02:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, yüzlerini cerrahi maske ve kapüonla kapatp, kuyumcu dükkanna giren ve i yeri orta Z.A.y (43) tabancayla gösünden vurduktan sonra kaçan 3 üpheli, polis operasyonuyla yakalanarak gözaltna alnd.

Olay, önceki gün öle saatlerinde, Kayapnar ilçesi Musa Anter Caddesindeki kuyumcu dükkannda meydana geldi. Yüzlerini cerrahi maske ve kapüonla kapatan 3 kii, girdikleri i yerinin orta Z.A.ya tabancayla ate etti. Gösünden vurulan Z.A. yere ylrken, üpheliler de kaçt. hbarla olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. lk müdahalesinin ardndan ambulansla kaldrld hastanede tedaviye alnan Z.A.nn hayati tehlikesinin olmad belirtildi. yerinden ise bir ey çalnmad belirlendi.

Üç K YAKALANDI

Z.A.nn i yeri güvenlik kameras kaytlar ile Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) görüntülerini inceleyen l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü ekipleri, 3 üphelinin kimliklerini tespit etti. M.A., B.B. ve M.D.nin sakland adres tespit edildi. üpheliler, çevre güvenlii salandktan sonra adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltna alnd. Olayn husumet mi yoksa soygun giriimi mi olduunun, üphelilerin ifadelerinin ardndan ortaya çkaca belirtilirken, Z.A.nn hastanedeki tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git