Kuzen cinayeti

Bağlar'da 35 yaşındaki Erhan Arslan kuzenlerin silahlı saldırısı sonucu öldürüldü.

Haberler 01.03.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde Erhan Arslan (35), alacak meselesinden aralarnda anlamazlk bulunan kuzenleri A.K. (19) ve M.K. (20) tarafndan tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, olay sonras kaçan 2 üpheliyi suç aleti silahla yakalayarak gözaltna ald.

Olay, dün saat 23.30 sralarnda Balar ilçesi Mevlana Halit Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda alacak anlamazl bulunan A.K. ve M.K., kuzenleri olan Erhan Arslan ile sokakta karlat. Yaanan tartma kavgaya dönütü. Bu srada Arslann üzerindeki silah alan A.K. ate etmeye balad. Vücuduna 5 kurun isabet eden Arslan, kanlar içerisinde yere yld. A.K. ve M.K. ise olay yerinden kaçt. Sesleri duyan çevredekilerin ihbaryla olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Arslan, salk ekibinin ilk müdahalesinin ardndan ambulansla özel bir hastaneye kaldrld. Hastanedeki tüm müdahalelere ramen kurtarlamayan Arslan, otopsi için adli tp kurumuna götürüldü.

ÜPHELLER 2 SAATTE YAKALANDI

Olay yerine gelen Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, çevrede aratrma yapt. Ekipler, görgü tanklarnn beyanlarn dinleyip, çevredeki güvenlik kameralar ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameralarn izledi. Ekipler, tanklarn beyanlar ve güvenlik kameras görüntülerinin olay saatiyle öncesi ve sonrasn karlatrp, 2 saat içinde, yaplan çalmayla üphelilerin Arslann kuzenleri M.K. ve A.K. olduunu belirledi. M.K. ile A.K.nin adreslerini tespit eden ekipler, üphelileri operasyonla yakalad. üphelilerin Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirliinde ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git