Kuzen katili tutuklandı!

Merkez Bağlar ilçesinde, aralarında para meselesi yüzünden çıkan kavgada kuzenleri Erhan Arslan’ı (35) tabancayla vurarak öldürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan iki şüpheliden A.K. (19) tutuklandı, amcasının oğlu M.K. ise serbest bırakıldı.

Haberler 02.03.2022 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aralarnda para meselesi yüzünden çkan kavgada kuzenleri Erhan Arslan (35) tabancayla vurarak öldürdükleri gerekçesiyle gözaltna alnan iki üpheliden A.K. (19) tutukland, amcasnn olu M.K. ise serbest brakld.

Olay, 27 ubat günü saat 23.30 sralarnda Balar ilçesi Mevlana Halit Mahallesinde meydana geldi. A.K. ve M.K., para meselesi yüzünden aralarnda anlamazlk olan kuzenleri Erhan Arslan ile karlanca tartma çkt. Tartma ksa sürede kavgaya dönütü. Kavga srasnda A.K., kuzeni Arslann üzerindeki silah alp ona ate etti. Vücuduna 5 kurun isabet eden Arslan, kanlar içerisinde yere ylrken A.K. ve M.K. ise kaçt.

KUZEN CNAYET

hbar üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekibinin ilk müdahalesinin ardndan ambulansla bir özel hastaneye kaldrlan Erhan Arslan, doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad.

Olayla ilgili çalma balatan Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, görgü tanklarnn ifadesine bavurup çevredeki güvenlik kameralar ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameralarnn kaytlarndan üphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler, düzenlenen operasyonla olaydan sonra M.K. ile A.K.yi gözaltna ald. Emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildikleri adliyede mahkemeye çkarlan üphelilerden A.K. tutukland, M.K. ise serbest brakld.

Ana Sayfaya Git