Kuzene cinsel istismar iddiası

5 çocuk babasına, 14 yaşındaki kuzenine cinsel istismar suçlaması

Haberler 19.08.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda evlenmek için ailesinden isteyip olumsuz yant ald amcasnn kz ortaokul örencisi F.D.ye (14) cinsel istismarda bulunduu iddiasyla gözaltna alnan M.D. (37), delil yetersizliinden serbest brakld. Olayla ilgili soruturma sürerken, kriminal polis laboratuvar raporunda F.D.nin elbiselerinde sperm örneklerine rastlannca küçük kzn ailesinin avukat, M.D. hakknda suç duyurusunda bulundu. Kuzeni M.D.nin iddet uygulad biri dini nikahl, iki ei tarafndan terk edildiini belirten F.D., Bugün bana yapt yarn baka kzlara da yapar. Hayalim doktor olmakt, hayallerimi yktlar dedi.

Olay, 11 Haziranda merkez Balar ilçesi Yeniköy Mahallesinde meydana geldi. Daha önce, iddet uygulad biri dini nikahl, iki ei tarafndan terk edilen 5 çocuk babas müzisyen M.D., anne ve babasyla ayn mahallede oturan amcasnn evine gidip, 14 yandaki F.D.yi kendisine istedi. F.D.nin babas M.D., kznn çocuk yata olduunu belirterek, yeenine olumsuz yant verdi.

KIZINI GÖNDERP, OYUN OYNAMA BAHANESYLE EVE GETRTT

Birkaç gün sonra M.D., ayn yata olan kzn F.D.nin yanna gönderdi. M.D.nin kz, F.D.yi alarak oyun oynamak için evlerine getirdi. M.D., burada kuzeni F.D.ye istismarda bulundu. Eve gidip bandan geçenleri anlatan F.D., ailesiyle birlikte polis merkezine giderek ikayetçi oldu. Olayn ardndan M.D., gözaltna alnd. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri F.D.ye ait kyafetler ise incelenmek üzere el koydu. fadesi alnan M.D., delil yetersizliinden serbest brakld.

Olayla ilgili soruturma sürerken, bölge kriminal polis laboratuvarnda kyafetler üzerinde yaplan inceleme tamamland. Raporda, F.Dye ait kyafetler üzerinde sperm örnekleri bulundu. Raporun çkmasnn ardndan F.D.nin ailesinin avukat, M.D. hakknda yeniden suç duyurusunda bulundu.

`DOKTOR OLMA HAYALLERM YIKTILAR

Yaad dehet anlarn anlatan F.D., Bana elbiselerini çkaracaksn dedi. Ben çkarmyorum ne hakla dedim. Bana yapmazsan seni döverim dedi. Ben yine de çkarmadm. Sonra bana tekme tokat vurmaya balad. Barmaya çaltm, sesimi kimse duymad. mdat dedim, bana tecavüz ediyor dedim. Sesimi kimse duymad. Beni dövdü srtma, ayama ve koluma sopayla vurdu. Yumruk atarak dudaklarm kan içerisinde brakt. Ceza almasn istiyorum. Bana yaptn bakasna da yapar. ki ei vard, onlar her gün dövüyordu. 5 çocuk babas zaten en fazla 25-30 yl hapis cezas almasn istiyorum. Bunun onun yannda kalmasn istemiyorum. Bugün bana yapt, yarn baka kzlara da yapar. Hayalim doktor olmakt. Onlar benim hayallerimi yktlar. Babam onlara `kzm senin olunla evlenecek yata deil dedi. `Ben kzm vermiyorum dedi. Israrla babama `vereceksin dediler. Yine `vermiyorum dedi babam. Benim hayatm, geleceimi ve hayallerimi ykt diye konutu.

`KIZIMI 14 YAINDA KMSEYE VERMEM

F.D.nin babas M.D. ise, Geldiler, kzm istediler ama 14 yanda olu da 37 yanda. Ben buna karym kesinlikle, çocuum daha ortaokulu okuyor. Henüz liseye dahi geçmedi. Bunlar istediler, ne yaptlarsa ben vermedim. Olayn ardndan ben polisi aradm. Olay yeri inceleme ekibi geldi, yukarya çktlar bu kzn elbiselerini aldlar. Yataktaki bulgular topladlar. Bütün raporlar da çkt ifadelerini kulland.

Kznn hayallerini bitirdiklerini belirten M.D., Önce Allaha, sonra adalete güveniyorum. Bu hakkmz kimseye brakmasnlar. Kzmn hayatn bitirdiler. Kzm daha okula dahi gitmek istemiyor. Daha önce doktor olmak istiyordu. Hürriyetinden alkoydular, hayatn bitirdiler. Ben çocuk geline karym, kzm 14 yanda kimseye vermem. Hem kanunen hem de babalk hakkm kullanarak kesinlikle kzm vermem. Yüce adalet hakkmz yerde brakmasn dedi.

Ana Sayfaya Git