Kuzenlerin Cesedi Aranıyor

Serinlemek için girdikleri Batman Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 2 gençten birinin cesedi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlar tarafından bulundu. Kayıp Serkan Kuru'yu arama çalışmaları ise sürüyor.

Haberler 20.07.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Serinlemek için girdikleri Batman çaynda akntya kaplarak kaybolan 2 gençten birinin cesedi, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine bal dalgçlar tarafndan bulundu. Kayp Serkan Kuruyu arama çalmalar ise sürüyor.

BALIK AVLAMAK STERKEN

Batman-Diyarbakr yolu köprüsü altndan geçen Batman çayna önceki gün balk avlamak için giden kuzenler 15 yandaki Ercan Eripek, 17 yandaki Serkan Kurun ve 16 yandaki Emrullah Eripek, bir süre sonra bunalnca serinlemek için suya girdi. Akntya kaplan kuzenlerden Emrullah Eripek, sudan çkmay baarrken, Ercan Eripek ve Serkan Kurun ise Batman çaynda kayboldu.

CESET ARAMASI SÜRÜYOR

Boulmaktan son anda kurtulan Emrullah Eripekin haber verdii çevredekilerin polis ve salk ekiplerine durumu bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Profesyonel kurtarma ekipleri olmaynca nehirde kaybolan iki kuzen, oluturulan bir grup tarafndan aranmaya baland.

Olay bölgesine dün giden Diyarbakr Büyükehir Belediyesi tfaiye Daire Bakanlna bal dalgçlarn çalmas sonucu sabah saatlerinde Ercan Eripekin cesedi bulundu. Suda kaybolan Serkan Kurunun bulunmas için Diyarbakrdan giden 5 kiilik dalgç ekibinin çalmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git