Lastik yakıp, polise taş attılar

Diyarbakır’da, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin direk üstü pano çalışmasını engelleyip, yol kapatan gruba polis, gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

Haberler 16.09.2021 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, Dicle Elektrik Datm A..nin direk üstü pano çalmasn engelleyip, yol kapatan gruba polis, gaz bombas ve tazyikli su ile müdahale etti. lçede gerginlik sürerken, polis de güvenlik önlemlerini sürdürüyor. Lice ilçesinde Dicle Elektrik Datm A..nin direk üstü pano çalmas, bir grup tarafndan engellenmeye çalld. Polis ekipleri, ilçe merkezindeki mahalle girilerini kapatan grubu uyard. Buna ramen ekiplerin çalmasna izin vermeyen gruba polis, gaz bombas ve tazyikli su ile müdahale etti. Gruptakiler, ara sokaklara dald. lçede gerginlik sürerken, polis de güvenlik önlemleri almaya devam ediyor.

Diyarbakrn Lice ilçesinde, Dicle Elektrik Datm A..nin direk üstü pano çalmasn engelleyip, polis müdahalesi ile ara sokaklara kaçan grup, polis ekiplerine ta att. Lastik yakp, yolda barikat kurmak isteyen gruba polis, yeniden gaz bombas ve tazyikli su ile müdahale ederek, datt. lçede gerginliin devam etmesi üzerine polis ekiplerine, Lice lçe Jandarma Komutanlna bal jandarma çevik kuvvet ekipleri de destek verdi.

Ana Sayfaya Git