Lice Belediyesi’nden çiftçilere destek

Diyarbakır’ın Lice ilçe Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan Liceli çiftçilere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi desteğiyle sağlanan süt sağım makinelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Haberler 03.06.2018 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice ilçe Belediyesi, hayvanclkla uraan Liceli çiftçilere Diyarbakr Büyükehir Belediyesi desteiyle salanan süt sam makinelerinin datmn gerçekletirdi.

çFTçYE DESTEK

Yerel üreticiyi desteklemek için Lice ilçesinde hayvanclkla uraan küçük köy çiftliklerinin daha kaliteli süt üretimi salamas, süt üretiminin modernletirilmesi ve çiftçilerin daha fazla gelir elde edebilmesi amacyla çalmalar yapan Lice Belediyesi, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi desteiyle salanan 10 süt sam makinesi datmn gerçekletirdi. Datm töreninde konuan Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Abdulkadir çelik, Süt üretim miktarn ve kalitesini artracak, küçük ve orta giriimcilerin gelir seviyesine katk salayacak proje bölge sakinleri için çok anlaml olup, böylesi önemli bir projenin gerçeklemesinde desteklerinden ötürü Diyarbakr Büyükehir Belediyesine teekkür ederim dedi.

Ana Sayfaya Git