Lice -Bingöl yolunda kaza, 5 yaralı

Diyarbakır Lice ilçesi Bingöl yol ayrımında tarım işçilerini taşıyan minibüs ile özel bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Diyarbakır ve Lice’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberler 04.09.2020 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Lice ilçesi Bingöl yol ayrmnda tarm içilerini tayan minibüs ile özel bir otomobilin kart trafik kazasnda 5 kii yaraland. Yarallar ambulanslarla Diyarbakr ve Licedeki hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd.

Kaza, Diyarbakrn Lice ilçesini Bingöle balayan karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarm içilerini tad iddia edilen 21 SY 554 plakal minibüs ile 34 VL 429 plakal özel otomobil ile çarpt. çarpmann etkisi ile otomobil ile minibüs savrulurken, kazada 1i ar 5 kii yaraland. Haber verilmesi olay yerine 112 salk ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yarallar olay yerine gelen ambulanslarla Lice ilçesi ile Diyarbakrda bulunan hastanelere kaldrlarak tedavi altna alnd. Kaza sonras araçlar çekici yardmyla yoldan kaldrlrken, jandarma inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git