Liceliler Liceyi Yönetecekler!

Kaymakam ve Belediye Başkanı Sinan Başak "Liceyi, Licelilerle birlikte yöneteceğiz"

Haberler 28.09.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl tarafndan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakrn Lice lçe Belediye Bakanlna görevlendirilen Kaymakam Sinan Baak, Lice Aile Merkezinde bulunan Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfnda (SYDV) eylül ay halk toplants yaparak vatandalarn sorunlarn dinledi.

LCEY YÖNETEBLMEK

Vatandalarn youn katlmyla gerçekleen eylül ay halk günü toplantsna kamu kurum ve kurulularnn temsilcileri de katlarak, iletilen sorunlara dorudan cevap verdi. Liceyi Licelilerle birlikte yönetmeye özen gösteren kaymakam ve Belediye Bakan Sinan Baak Halk bulumalarmzda karar mekanizmasna vatandalarmz da dahil ederek, onlar için hizmet üretiyoruz. Halkmzla beraber olmann, onlarn sorunlarna çözüm üretmenin ve Liceyi birlikte yönetmenin mutluluunu yayoruz. Elimizden geldiince tüm vatandalarmzn sorunlarna yardmc oluyoruz. Licelilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, dier taraftan vatandalarmzn bizimle paylamak istedikleri proje ve çalmalar da deerlendirme imkan buluyoruz dedi.

Vatandalarn istek ve önerilerini dorudan ilgililerine aktarabilme imkan bulduu halk günü toplantsnda i, sosyal yardmlar, elektrik, su, güvenlik gibi konular dorudan muhataplar tarafndan cevap buldu. Licede halk günü toplantlarnn her ay devam edecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git