Lise öğrencisi evinde av tüfeği ile intihar etti

MARDİN'in Derik ilçesinde, lise öğrencisi Abdullah A. (19), evde bulunan av tüfeği ile intihar etti.

Haberler 12.05.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Derike yaklak 22 kilometre uzaklkta bulunan Koval Mahallesi, Tepecik mezrasnda oturan ehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Lisesi 12nci snf örencisi Abdullah A., saat 11.30 sralarnda 4 snf arkadana, cep telefonundan Kardeim yolun açk olsun, hakknz helal edin. Ben ediyorum. Hayatnzda mutlu olursun inallah mesaj gönderdi. Evde yalnz olan Abdullah A., odasnn kapsn da kilitledi. Arkadalar, telefonla aradklar Abdullah A.nn cevap vermemesi üzerine bu kez ailesini arayarak durumu anlatt. Yaknlar, pencereden baktklarnda Abdullah A.nn av tüfeini aldn görünce önce örenciyi ikna etmeye çalt. Abdullah A.y ikna edemeyen yaknlar, evin kapsna yönelirken içeriden patlama sesi duyuldu. Kapy krp içeri giren yaknlar, Abdullah A.y yerde kanlar içerisinde buldu. Yaknlarnn haber vermesi üzerine olay yerine gelen salk ekiplerinin yapt incelemede, Abdullah A.nn yaamn yitirdii belirlendi.

Olay yerinde yaplan incelemenin ardndan Abdullah A.n cenazesi Derik Devlet Hastanesi morguna getirildi. Burada yaplan otopsinin ardndan gencin cenazesi topraa verilmek üzere Tepecik Mezrasna götürüldü. Abdullah A.nn cezanesi hastaneden çkarld srada yaknlar sinir krizi geçirdi.

Abdullah A.n ölmeden önce cep telefonu ile mesaj çektii 4 arkadandan biri olan Mazlum Aydn, çok duygusal bir arkadamzd. 5 günden beri okula gelmiyordu. ntihar öncesi bize mesaj çekerek helallik istedi. Sonra biz aradk onu ama cevap vermedi. Ailesini aradk ama her ey için geç kalmtk. çok üzgünüz dedi.

Ana Sayfaya Git