Lisede kız cinayeti

Liseli öğrenciler arasındaki "kız meselesi" kavgası, cinayetle sonuçlandı. Lise öğrencisi Batuhan bıçaklanarak öldürüldü. Türk Telekom Mesleki Anadolu Lisesi önünde kimliği belirsiz 3 kişi, okulda bulunan ve daha önce "kız meselesi" yüzünden tartıştıkları öğrencilere bir daha tartıştılar. Kısa sürede büyüyen ve dışarıdan gelen gruptakiler gelişi güzel öğrencileri bıçakladı.

Haberler 24.09.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki bir lisede, dardan gelen bçakl grup, kz meselesi nedeni ile örencilere saldrd. 3 örencinin yaraland kavgada, yarallardan biri kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, önceki gün sabah saatlerinde Türk Telekom Mesleki Anadolu Lisesinde meydana geldi. Lise önüne gelen kimlii belirsiz 3 kii, okulda bulunan ve daha önce tarttklar örencilere saldrd. Bir süre kavga eden gruptan dardan gelenler, yanlarnda bulundurduklar bçaklar çkarp saldrmaya balad.

ÖRENC HAYATINI KAYBETT

Kavgada 3 örenci yaralanrken, olay görenler ambulans ve güvenlik güçlerine haber verdi. Ksa sürede olay yerine gelen ambulanslar, ilk müdahaleyi yaptktan sonra yaral örencileri çevredeki hastanelere kaldrd. Yarllardan Batuhan A., yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Polis saldrganlarn yakalanmas için geni çapta arama balatt.

Ana Sayfaya Git