Liste muamması

Binlerce kişi listelerde ismini bulmak için izdiham oluşturururken, bazı kişiler liste değiştirildiği iddiasında bulundu.

Haberler 16.03.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda, -Kur tarafndan, Toplum Yararna çalma Program kapsamnda 6 aylk süreyle ie alnacak 5 bin kiinin isminin kurayla belirlenmesinden sonra isim listeleri -Kur önündeki panolara aslrken, adn listede bulmak için toplananlar izdihama neden oldu. Adlarn listede göremeyen baz içiler ise, listelerin deitirildiini iddia ederek Valilie gidip yetkililer ile görümek istedi.

32 KURUMDA çALIACAK

32 kurumda, Toplum Yararna çalma Program kapsamnda 6 aylk süreyle ie alnacak olan 5 bin kiilik kontejan için 39 bin kii bavuruda bulunmu ve geçtiimiz günlerde noter huzurunda çekilen kura ile 5 bin kii tespit edilmiti. Dün belirlenen 5 bin kiinin isim listesi -Kur l Müdürlüü binas önündeki panolara asld. simlerini listede bulmak isteyenler younluk oluturunca, zaman zaman izdiham yaand. Youn bir kabaln birikmesi üzerine polis ekipleri müdürlük önüne gelerek TOMA ve zrhl araçla güvenlik önlemi ald.

LSTE DETRLD DDASI

e girmeyi hak kazanan 5 bin kiinin ismi -Kur l Müdürlüü binasna aslmas üzerine, bu sabah müdürlüüne giden baz kiiler, listede adlarnn görmemeleri üzerine itirazda bulundu. sim listelerinin deitirildiini iddia eden içiler Diyarbakr Valiliine giderek yetkililer ile görümek istedi. Burada bir sonuç alamayan içiler daha sonra -Kura yönlendirildi.

Ana Sayfaya Git