Lübnan künefesi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan tarihi On Gözlü Köprü'ye gelen yerli ve yabancı turistlere, kent turizmine katkı olması ve farkındalık amacıyla Hacıbaba Pastaneleri tarafından ücretsiz 'Lübnan Künefesi' dağıtıldı.

Haberler 24.05.2022 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Normallemenin ardndan Diyarbakra gelen turist saysndaki artla birlikte, kent turizmine katk salamak ve gelen misafirlerin güzel anlarla ayrlmas için Hacbaba Pastaneleri etkinlik düzenledi. Sur ilçesinde bulunan tarihi On Gözlü Köprüye gelen yerli ve yabanc turistler için hazrlanan 500 porsiyon Lübnan Künefesi ücretsiz olarak datld.

Hacbaba Pastaneleri iletmecisi Ömer Elald, son dönemlerde yerli ve yabanc turistlerin Diyarbakra olan ilgilerinin arttn belirterek, Biz de farkndalk yaratmak amacyla burada turistlerinize, misafirlerimize Lübnan Künefesi datyoruz dedi

LÜBNAN KÜNEFES
Firma olarak gelen misafirlerin damaklarn tatlandrmak amacyla böyle bir karar aldklarn söyleyen Elald, Diyarbakra ilgi fazla olduu için biz de memleketimizi, kentimizi tantmak amacyla farkndalk olsun diye Lübnan Künefemizi burada misafirlerimize, turistlerimize ücretsiz bir ekilde datyoruz. On Gözlü Köprü üstünde böyle bir etkinlik, böyle bir ikram ilk defa oluyor. Bundan sonra da Diyarbakrmz tantmak amacyla bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Tabii Diyarbakrn farkl kültürel ve tarihi noktalarnda devam edecek. Gayemiz Diyarbakr, memleketimizi tantmaktr diye konutu.
On Gözlü Köprüye gelenler de yaplan ikramdan memnun kaldklarn ifade ederek, emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git