Lunapark istedi

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde anasınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bağlar Belediyesi’ni ziyaret ederken Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun makamına oturan minik öğrencinin ilk talimatı damga vurdu.

Haberler 23.04.2022 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Remzi ET

DYARBAKIR(SÖZ)-Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün çocuklara armaan ettii 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayram nedeniyle ilçedeki Aile Destek Merkezinde örenim gören ana snf örencileri Balar Belediyesine anlaml ziyaret gerçekletirdi.

çocuklar ve öretmenleri belediye giriinde karlayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, makamn üç çocua tahsis ederek bir süre sohbet etti. Neeli bir ortamda geçen bulumaya minik örencilerin yine çocuklarn taleplerini ve beklentilerini oluturan sorular damga vurdu.

Kirlenen Dünyay çocuklarn Hayalleri Temizleyecek

Bugün bakan sizsiniz. Talimatlarnz almaya hazrz diyen Beyoluna minik bakann talebi lunapark yaplmas oldu. Güzel parklar yapld çocuklar için. Bu emrinizi de yerine getiririz cevabn veren Beyolu ile çocuklar arasndaki scak sohbet tebessüm yaratt.

çocuklarn günün ansna seslendirdii arklar belediye binasnda renkli görüntüler oluturdu. Beyolu,Kötü zihniyetli insanlarn kirlettii dünya çocuklarn hayalleriyle güzelleecek ifadelerini kulland.

Ziyaretin sonunda çocuklara çeitli hediyeler takdim eden Beyolu, binann dna kadar uurlamay da ihmal etmedi.

Ana Sayfaya Git