Madde bağımlıları mahalleliyi tedirgin ediyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde boş bir araziyi mesken tutan madde bağımlıları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Haberler 20.09.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Kayapnar ilçesi Mezopotamya Mahallesinde bulunan bo bir araziyi mesken tutan uyuturucu ve içki bamllar mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Mahalle sakinleri, akamlar dar çkamadklarn belirterek, çocuklarna kötü örnek olunduunu ve kendilerinin de can güvenliklerinin olmadn söylediler.

Mahalle sakinlerinden Ali Bal, baz ahslarn özel araçlarla bo araziye gelip içki ve uyuturucu kullanldklarn ayrca araçlarda fuhu yapldn belirtti.

Bo araziyi mesken edinmiler

Duruma tepki gösteren Bal, Evimizin karsnda bulunan bo arazi kayalk olmasnda dolay 9-18 ya aras gençler gelip uyuturucu maddeler kullanyorlar. Akamlar çocuklarmz ve kadnlarda korkudan dar çkamyor. çevrede yürüyü yapmak isteyenler madde bamllar nedeniyle bundan vazgeçiyor. Geceleri özel araçlarla kadn erkekli buraya gelip müziin sesini sonuna kadar açp bizleri rahatsz ediyorlar. dedi.

Emniyete söyledik ama kimse ilgilenmedi

Madde bamllarnn çocuklara çok kötü örnek olduunu belirten Bal, Daha önce belediye buraya gelip kayalk bölgeyi temizleyeceklerini söylediler. Bizde bavuruda bulunduk, emniyete söyledik ama kimse ilgilenmedi. Bizi çok rahatsz ediyorlar. Araçlarn park edip içki içip ve fuhu yapyorlar. Bir an önce Kayapnar Belediyesinin ve emniyetin bunun önlemini almas gerekiyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git