Maganda kurşunu!

11 yaşındaki Melih'i maganda kurşunu yaraladı

Haberler 23.08.2021 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda annesi Tuba B. ve 3 kardei ile alveriten dönen 11 yandaki Melih B., sokakta husumetlisine ate eden bir kiinin silahndan çkan kurunla ayandan yaraland. Melih Bnin ayandan vurulma an ise an be an güvenlik kamerasna yansd. Melihin ayana isabet eden mermi çekirdei ameliyatla çkarlrken, polis olay gerçekletiren kiiyi yakalamak için çalma balatt.

Olay, dün akam saatlerinde merkez Balar lçesi Baclar Mahallesinde bulunan bir sokakta meydana geldi. Akam saatlerinde annesi ve 3 kardei ile market alveriinde dönen Melik B., sokaa girdi. 11 yandaki Melih B., bu srada arkadan husumetlisine ate eden bir kiinin silahndan çkan kurunla yere yld. Melihin ayandan kanlar geldiini gören annesi Tuba ve çevredekiler durumu polis ile salk ekiplerine bildirdi. Ksa sürede olay yerine gelen salk ekipleri yaral olan Melihe ilk müdahaleyi yaptktan sonra ambulansla Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldrd. Yaanan o anlar ise bir iyerinin güvenlik kamerasna yansd.

MERM çEKRDE AMELYATLA çIKARILDI

Dicle Üniversitesi Hastanesinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Melih B., ameliyata alnd. Diz kabanda kalan mermi çekirdei doktorlarn gerçekletirdii operasyonla baarl bir ekilde çkarld. Olay anlatan Melih B, Arkandan 2,3 el silah sesi geldi. Ayam birden elektriklenmeye balad. Ondan sonra yer dütüm. Kanlar çkmaya balad dedi.

SOKAKTA BEN, çOCUKLARIM VE çOK SAYIDA K VARDI, NEDEN ATE ETT

Anne Tuba B., marketten dönüp eve gittikleri srada silah sesleri duyduklarn söyledi. Tuba B., Marketten çkp sokaa girdik. Sokan çknda arkamzda ate sesleri gelmeye balad. Bir anda çocuumun ayana denk geldi. Bir baktm olum yerde. 4 çocuumda benimle beraberdi. Birden kaçtlar, vatandalar ambulans arad. ikayetçiyim. Gördü bizi 4 çocukla insan var, nasl ate etti. Bizi gördün vurmasaydn dursaydn. çocuklarmdan biri bebek arabasndayd. Dierleri samda solumda, Melih ise bebek arabasn sürüyordu. Bebeime deebilirdi. Ben bebeimden korktum diye konutu.

Polis, olayla ilgili olarak soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git