Mahallelerin çehresi değişiyor

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Şehitlik Mahallesi’nde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Haberler 16.08.2018 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehitlik mahallesinde yaplan çalmalar hakknda yetkililerden ve birim müdürlerinden bilgi alan Bakan Kartal, onarm ve yenilemesi gereken her bölgede çalmalarn aralksz sürdürüleceini belirtti.

MAHALLENN çEHRES DET

Yeniehir Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri merkez mahalle krsal mahalle ayrm yapmakszn ilçenin dört bir yannda kaldrm, bordür ve kilitli parke ta döeme çalmalarna aralksz devam ediyor. Fen leri Müdürlüü ekiplerince bir süre önce ehitlik Mahallesi ve Fabrika Mahallesinde balatlan kaldrm ve yol düzenleme çalmalar, kavurucu scaklara ramen aksatlmadan sürdürülüyor. Ekipler son olarak Güney lçe Otogar kavandaki mezarlklar caddesi ve DS ile tren raylar arasndaki yollarda yürüttüü kaldrm çalmalarn tamamlad ve vatandalarmzn hizmetine sundu.

Mahalle sakinleri, Yeniehir Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinin mahallelerinde yürüttüü kaldrm çalmalarndan dolay memnuniyetlerini dile getirerek, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartala teekkür etti.

Ana Sayfaya Git