Mamadan sonra ayçicek yağı çaldı

DİYARBAKIR'da girdiği markette, reyondan aldığı bebek mamasını montunun içine gizleyip çalmak isterken kasiyere yakalanan şüphelinin, bu kez başka marketten 5'er litrelik 2 ayçiçek yağı çaldığı anlar kameralara yansıdı.

Haberler 18.03.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

skanevleri semtinde bulunan market zincirinden 23 ubatta mama çalarken kasiyerlere yakalanan kimlii belirsiz kiinin baka marketlerde de benzer giriimlerde bulunduu ortaya çkt. üpheliyi çald mamalarla birlikte yakalayan kasiyerlerin ürünü geri ald için ikayetçi olmadklar örenilirken, polis kentteki dier marketlerde de aratrma balatt.

POLSN ARATIRMALARI

Yaplan aratrmalarda, güvenlik kamerasna yansyan üphelinin, baka markette benzer giriimlerde bulunduu ancak i yeri yetkililerinden ikayet olmad belirlendi. Balar ilçesi Sento Caddesi üzerinde bulunan markette 11 Martta meydana gelen ahs kameralara yansd. Görüntülerde, üphelinin 5er litrelik 2 ayçiçek yan çald anlar yer ald.

Marketlerde mama ve çeitli ürünler çald belirlenen üphelinin kim ve olduu ve yakalanmas için Asayi ube Müdürlüü Hrszlk Büro Amirliince çalma balatld.

Ana Sayfaya Git