MediaMarkt Forum AVM’de

MediaMarkt, Türkiye’deki 89’uncu mağazasını Diyarbakır’a açtı

Haberler 02.06.2022 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MediaMarkt, Diyarbakrdaki yeni maazasn Forum AVMde açt.

irketten yaplan açklamaya göre, MediaMarkt, Türkiyedeki maaza yatrmlarna devam ediyor. 230 binden fazla maaza alanna sahip olan marka, ülkedeki büyüme hedefleri dorultusunda bir yandan mevcut maazalarn yenilerken bir yandan da yeni maaza açllarn sürdürüyor.

Forum AVMde açlan maaza ile Diyarbakrdaki MediaMarkt maaza says 2ye yükseldi.

MediaMarkt, Diyarbakr Forum AVMde açt 1.800 metrekarelik maazasnda 30a yakn kii istihdam edecek.

On binlerce ürünün yer ald Diyarbakr Forum AVMdeki maazasnda, açla özel kampanya da gerçekletirildi.

Açklamada görülerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu cra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, hayatn normale dönmesiyle birlikte tüketicilerle maazalarda kesintisiz olarak bulumaktan mutluluk duyduklarn belirterek, unlar kaydetti:

DYARBAKIR FORUM AVM

Tüketicilerin de MediaMarkt maazalarna duyduklar ilgiden dolay çok mutluyuz. Tüketicilere en iyi deneyimi sunmay amaçladmz geni maazalarmzda tüketicilerimiz diledikleri ürünleri yakndan incelemekle kalmyor, ayn zamanda mediamarkt.com.trden aldklar ürünleri maazalarmzdan teslim alabiliyor, ürünle ilgili bir uzmanla konuabiliyor veya tamirden ürün aksesuar montajlarna kadar sat sonras tüm hizmetlerimizden faydalanabiliyorlar. Bütünleik kanal stratejimize borçlu olduumuz bu yapmz sayesinde tüketicilerimizin tüm elektronik ihtiyaçlar için en hzl, en kolay ve en keyifli hizmeti verebiliyoruz. Bu nedenle yeni ehirlere girmeye devam edecek, Diyarbakrda olduu gibi mevcut maazalarmzn olduu illerde de yeni maaza açllarmz sürdüreceiz. Bugün açlmza katlarak bizlere moral veren tüm Diyarbakrllara teekkür ederim.

Ana Sayfaya Git