Mehmetçik köye operasyon için değil, çocuklar için girdi

Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Yokuşlu köyünde maddi durumu iyi olmayan çocuklara Mehmetçik ayakkabı dağıttı. Yokuşlu köyünde Mehmetçik bu kez operasyon için değil çocukların yüzünü güldürmek için köye girdi.

Haberler 11.03.2021 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte maddi durumu kötü ve ayakkab alacak paras olmayan çocuklarn durumunu sosyal medya üzerinden hayrseverlere ulatrn Kadir Özdemirin sesini Siirtin Eruh ilçesinde görev yapan Mehmetçik duydu.

çOCUKLAR çN KÖYE GRD

Mehmetçik tarafndan alnan ayakkablar, Siirtin Eruh ilçesine bal Yokulu köyünde çocuklara datld. Sosyal medya üzerinden paylamlarna devam ettiini belirten Kadir Özdemir, sosyal medya araclyla ulatklar Mehmetçik tarafndan ayakkab alndn ve ayakkablarn maddi durumu iyi olmayan çocuklara beraber dattklarn söyledi. Özdemir, Sosyal medya üzerinden çocuklar için ayakkab talebinde bulundum. Bu talebime Eruh ilçesinde görev yapan jandarma ekiplerinden yant geldi. Jandarma ekipleri bana yardm etmek istedi. Aldklar 150 tane ayakkaby ilçeye bal Yokulu köyünde dattk. Yardm eden herkese çok teekkür ederim. Ayakkablar datrken çocuklarn yüzündeki o masumiyet o mutluluk dünyalara bedel. Bunun tarifi yok, çok mutluyuz dedi.

Ana Sayfaya Git